Ofertele pentru produsul

 

Gardena 1727-20 Filtru lateral de aspirație cu dispozitiv anti-reflux pentru furtun de aspirație de 25 mm (1") (GA1727-20)

84,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 84,99 RON

Descrierea produsului
Conectați filtrul din partea de aspirație la furtunul de aspirație de 25 mm (1") (număr de piesă 1721-22), care poate fi achiziționat la metru. filtrul protejează pompa de deteriorare, protejând-o împotriva murdăriei. dispozitivul de prevenire a refluxului scurtează timpul de aspirare, făcând pomparea mai eficientă. include clemă de furtun pentru o montare ușoară.

preventorul de refluxprevenitorul de reflux scurtează considerabil timpul de aspirare, făcând pomparea mai eficientă. complet pregătit pentru conectarecerceta pentru furtun este inclusă pentru o fixare ușoară. pregătit pentru conectarefiltrul de aspirare este ușor de conectat la furtunul de aspirare, care poate fi achiziționat la metru; conexiunea este sigilată în vid.


Denumiri similare la Accesorii pompe GARDENA 1727-20: 1727 20, 172720


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.